Adrian Mutu a fost prezentat oficial la Petrolul, marti, in fata a 10.000 de suporteri ploiesteni care au luat cu asalt stadionul "Ilie Oana" pentru a-l vedea pe atacant.

"Sunt bucuros ca am reusit sa ma intorc acasa, la Petrolul. Este o echipa de care eu aveam nevoie. Sper sa reusesc sa evoluez cat mai bine. M-am decis sa vin la Petrolul in urma cu 3-4 luni, dupa o discutie cu Cosmin Contra. De atunci am inceput sa studiez mai atent. Au fost niste negocieri, eram sub contract. Acum am reziliat contractul cu Ajaccio. Au fost negocieri si cu Dinamo, am vrut sa revin, dar nu s-a putut. Sper ca sa aduc ceva in plus la acesta echipa. Cupa si campionatul sunt si obiectivele mele", a declarat Mutu in cadrul conferintei de presa, potrivit prosport.ro.

Atacantul a dezvaluit ca a negociat si cu Dinamo, dar actionarul majoritar Ionut Negoita i-a transmis ca nu intra in planurile echipei.

"Eu voiam sa revin inca din vara cand am negociat cu Dinamo, dar din pacate nu s-a putut. Nu am ajuns la Dinamo dar nu din cauza mea, am mai spus-o. Eu mi-am dorit, m-am simtit bine la Dinamo, facusem o promisiune, dar domnul Negoita mi-a spus ca planurile echipei Dinamo se bazeaza pe tineri si ca eu nu intru in aceste planuri. Le-am multumit frumos si le-am urat succes in continuare", a mai adaugat jucatorul.

Mutu a afirmat ca nu are de gand sa renunte la echipa nationala si ca vrea sa-l convinga pe selectoner prin evolutiile sale in tricoul Petrolului.

"Prin evolutiile mele sper sa il conving pe selectioner. O sa ma gandesc la nationala cat mai joc. Nu ma voi retrage de la nationala, nu e un loc de unde sa te retragi. As vrea sa spun dupa un an jumatate ca sunt multumit ca am castigat trofee cu Petrolul. Am semnat pentru un an si jumatate, nu am nicio clauza speciala", a spus Adrian Mutu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.