Trofeul Balonul de Aur va fi decernat luni seara, in cadrul unei ceremonii ce va avea loc la Zurich. Cei trei finalisti sunt Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Lionel Messi (FC Barcelona) si Franck Ribery (Bayern Munchen).

Finalist pentru a sasea oara in ultimii sapte ani, portughezul Cristiano Ronaldo considera ca merita sa castige trofeul Balonul de Aur: "Daca merit sa castig? Poate ca da, la fel ca anul trecut sau in urma cu doi ani. Cred ca merit Balonul de Aur in fiecare an".

Lionel Messi conisdera ca este placut sa fii apreciat, dar daca nu se va supara daca nu va castiga.

"Este o placere sa ma numar printre finalisti si sunt foarte mandru. In opinia mea trofeele de echipa sunt cele care conteaza cel mai mult, dar este placut sa fii apreciat. Si daca nu voi castiga Balonul de Aur nu va fi o mare tragedie", a declarat Messi, potrivit mediafax.ro.

Francezul Franck Ribery este in premier finalist si spune ca este fericit ca se afla printre nominalizati: "Sunt bucuros ca sunt printre finalisti, alaturi de Cristiano Ronaldo si Messi".

FIFA va decerna luni si trofeul pentru jucatoarea anului, antrenorul anului - la fotbal masculin si fotbal feminin, premiul presedintelui FIFA, premiul pentru fair play si premiul Puskas. De asemenea, va fi anuntata World XI 2013, echipa ideala a anului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.