Presa bulgara a anuntat, joi, ca Dinamo Bucuresti si clubul Botev Plodviv s-au inteles pentru transferurile lui Alexandru Curtean si Srgian Luchin, iar cei doi jucatori au finalizat negocierile in privinta salariilor.

Luchin ar urma sa primeasca un salariu lunar de 12.000 de luna, iar Curtean cu 2000 mai putin, scrie mediafax.ro.

Totusi, cele doua transferuri ar putea pica din cauza impresarului lui Luchin, Cristea Opria, care acuza conducerea clubului din Capitala ca nu vrea sa ii dea cei 300.000 de euro pe care procuratorul ar fi trebuit sa ii primeasca in cazul in care jucatorul este vandut.

"Vor sa faca o infractiune, asa cum sunt obisnuiti ei. Bulgarii sunt la Bucuresti si vor sa transfere jucatorul. Dupa antrenament, sefii i-au spus lui Luchin sa semneaze rezilierea contractului, in caz contrar urmand a fi trimis la echipa a doua", a declarat Opria, potrivit prosport.ro.

"O sa ajungem la FIFA, la comisii, la DNA! Il forteaza pe jucator sa faca o ilegalitate. De fapt, ei vor ca eu sa nu primesc cei 300.000 de euro care mi se cuvin, asa cum este stipulat in contractul pe care l-am facut cand l-am adus pe jucator la Dinamo. Astfel, vor sa evite si platile catre stat. Inseamna ca cineva primeste bani la negru", a mai adaugat impresarul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.