Baza sportiva Cutezatorii din Bucuresti, cu o suprafata construita de aproape 3.000 metri patrati, a fost trecuta din nou din administrarea Ministerului Educatiei in cea a Regiei Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), printr-o hotarare aprobata de Guvern in ultima sedinta a anului trecut.

Protocolul de predare-primire a imobilului va fi semnat in 30 zile.

Baza Cutezatorii a fost inchiriata in 2004 Fundatiei Dinu Pescariu, pentru zece ani, respectiv pana in martie 2014, pentru o chirie de 9.000 de euro pe luna. Contractul de locatiune a fost incheiat atunci intre RA-APPS si Fundatia Dinu Pescariu.

In 2005, baza a revenit in administrarea Ministerului Educatiei, scrie mediafax.

Baza sportiva si de agrement - situata pe malul drept al lacului Tei - a apartinut inca din 1972 Ministerului Invatamintului, sub diversele denumiri pe care acesta le-a purtat de-a lungul timpului. Incepind cu 1976, aici a fost amenajat "Complexul sportiv de agrement Cutezatorii" si au avut loc activitati sportive, cultural-artistice, stiintifice, inclusiv taberele scolare, pentru elevi si copii din intreaga tara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.