Victor Becali considera ca atacantul dorit de Steaua, Claudiu Keseru, nu este o solutie buna pentru campioana Romaniei deoarece nu ii poate inlocui pe Federico Piovaccari sau Pantelis Kapetanos.

Tinand cont ca lui Piovaccari ii expira imprumutul, iar Kapetanos isi doreste sa plece de la Steaua, oficialii clubului ros-albastru doresc sa transfere un jucator care sa ii poata inlocui pe cei doi.

"Keseru este un jucator bun. Daca Steaua considera ca are nevoie de el, poate juca pe mai multe posturi. Dar nu stiu daca este solutia pentru varf impins, nu l-am vazut jucand de multe ori pe aceasta pozitie", a declarat Victor Becali la Dolce Sport.

In ceea ce-l priveste pe Lucian Sanmartean, un alt jucator dorit de Steaua, Becali a afirmat ca pretentiile fotbalistului sunt greu de satisfacut de cluburile din Romania.

"Nu putem discuta despre calitatea fotbalistica a lui Sanmartean. Este un jucator bun si valoros, cu pretentii pe masura valorii lui. Daca Steaua poate plati suma pe care o castiga acolo si poate plati si pretentiile Vasluiului, ar fi o solutie. Dar imi e greu sa cred ca se pot intelege", a mai adaugat impresarul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.