Tehnicianul formatiei ucrainiene Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a declarat ca nu va mai antrena niciodata echipa nationala a Romaniei.

Gica Popescu, favorit pentru preluarea postului de presedinte al FRF, a anuntat ca are in vedere mai multe variante pentru inlocuirea lui Victor Piturca peste doi ani, atunci cand contractul acestuia va expira, printre care si Mircea Lucescu.

Tehnicianul lui Sahtior a precizat ca nu va mai antrena niciodata prima reprezentativa a Romaniei.

"Nu voi mai antrena niciodata nationala Romaniei. Cu niciun presedinte din lume. Dar e bine ca se va produce aceasta schimbare, pentru ca e absolut normal, in orice activitate intervine rutina. Mircea Sandu a facut si multe lucruri bune, dar e nevoie, cum a fost si la Liga, sa vina alti oameni, cu idei noi", a afirmat Lucescu, intr-un interviu acordat cotidianului Adevarul.

Antrenorul este de parere ca echipa nationala trebuie preluata de un tehnician tanar.

"Eu mereu am fost adeptul ideii sa dam credit antrenorilor tineri. Si, slava Domnului, avem destui, Dan Petrescu, Reghecampf, Contra, Isaila, Flavius Stoican vad ca a inceput sa scoata capul acum, Razvan pentru ceea ce face in Qatar. De Olaroiu nu mai spun, e deja consacrat", a mai adaugat Mircea Lucescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.