Federatia Romana de Fotbal a anuntat, marti, semnarea contractului cu oficialii argentinieni in vederea disputarii partidei amicale dintre Romania si Argentina.

Comunicatul FRF:

"Cu putin timp inaintea Sarbatorii Craciunului a fost semnat noul contract, care stabileste conditiile de disputare a jocului amical dintre echipele nationale "A" ale Romaniei si Argentinei.

Meciul va avea loc in ziua de 5 martie 2014, pe Arena Nationala din Bucuresti, ora de start urmand sa fie stabilita de comun acord cu detinatorul drepturilor de transmisie TV a jocului.

Conform contractului, printre altele, in "11"-le de start al nationalei "pumelor" vor trebui sa se afle (exceptand cazuri de forta majora) Lionel Messi si minim 80 la suta dintre fotbalistii care au luat parte la partidele ce au fost jucate de Argentina, in cadrul preliminariilor Cupei Mondiale FIFA 2014, in sezonul competitional 2012-2013", se precizeaza pe frf.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.