Ratarea calificarii la Campionatul Mondial din Brazilia si iminenta schimbare a conducerii Federatiei l-au determinat pe Victor Piturca sa renunte la echipa nationala.
Asta sustin doi dintre apropiatii sai, Ioan Becali si Dumitru Dragomir. "Eu le dau un sfat lui Gica Popescu si lui Iordanescu. Platiti-i lui Piturca banii si gasiti-va antrenor, ca nu o sa aveti viata buna cu Piturca. El le-a si spus: «Daca veniti cu o echipa noua, gasiti-va antrenor, cu mine veti avea viata grea». E o chestie logica, pe care si Popescu, si Iordanescu, si Sandu trebuie sa o rezolve. Pana la candidatura lui Popescu ar trebui sa se rezolve problema asta", a spus Ioan Becali la Dolce Sport.

Dragomir sustine si el ca Piturca va pleca, cei de la FRF discutand deja cu antrenorul Petrolului, Cosmin Contra, preluarea nationalei. "El si-a pus in contract o clauza, conform careia poate pleca oricand la nationala", a dezvaluit Mitica, citat de adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.