Noul director tehnic al FRF, Anghel Iordanescu, a declarat, marti, ca nu stie deocamdata daca ii va fi coleg sau sef selectionerului Victor Piturca.

Intrebat daca va fi colegul sau superiorul lui Victor Piturca, Iordanescu a raspuns: "Nu stiu deocamdata, stiu ca joi, la ora 12.00, este o conferinta de presa. Pana atunci o sa merg sa discut cu presedintele federatiei si o sa clarific anumite lucruri care tin de functia mea, de atributiile mele, de responsabilitatea mea. Iar la conferinta de presa, dumneavoastra veti afla toate aceste amanunte".

Fostul selectioner a afirmat ca poate colabora cu Victor Piturca, acesta fiind de parere ca "oamenii inteligenti pot colabora, mai ales ing e vorba de interes national".

"Eu pot colabora cu oricine. Nu am absolut nimic cu nimeni. Cred ca se interpreteaza gresit toate aceste lucruri. Pe Victor Piturca il stiu de foarte mult timp. Am fost colegi, am fost prieteni, suntem prieteni si vom fi colegi. Eu cred ca oamenii inteligenti pot colabora, mai ales cand e vorba de interes national", a mai adaugat Iordanescu, potrivit prosport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.