Fostul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, a anuntat, joi, ca va candida la functia de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal.
"Este adevarat, am intentia si voi candida la functia de presedinte al FRF. Alte informatii despre acest lucru voi da cand FRF va anunta data alegerilor. Exista aceasta intentie a mea si voi candida. Aceasta intentie am transmis-o si la FRF. Sunt pregatit din punct de vedere al experientei profesionale, organizatorice si manageriale. Sunt presedintele AMFB de 15 ani. Primarii, de multe ori, candideaza si ajung presedinti. Fiind presedinte al AMFB, cea mai mare organizatie de fotbal din Romania, sunt pregatit pentru aceasta functie. Mai mult nu comentez acum, ci dupa ce imi voi depune candidatura oficiala", a declarat Avram, potrivit mediafax.ro.

Fostul international Gica Popescu, presedintele FR de Minifotbal Razvan Burleanu si fostul fotbalist Marcel Puscas sunt cei care si-au lansat candidatura pentru functia de presedinte al FRF.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.