Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei a castigat, luni, meciul disputat in compania reprezentativei similare a Australiei, cu scorul de 32-13, intr-un meci contand pentru grupa D a Campionatului Mondial din Serbia.

Pentru Romania au marcat Ciuciulete 7 goluri, Pirvut 6, Buceschi 5, Perianu 4, Nechita 3, Dinca 2, Pintea 2, Marin 2, Tacalie 1, in timp ce pentru Australia au inscris Potocki 5 goluri, Bentwit 2, Meded 2, Cook 1, McAfee 1, Smiljanici 1, Boyd 1.

Pivotul Georgiana Ciuciulete a fost declarata jucatoarea meciului.

Potrivit mediafax.ro, antrenorul Gheorghe Tadici a folosit o echipa formata din jucatoarele cele mai tinere din lot, alegand sa odihneasca jucatoarele mai experimentate.

Tricolorele au debutat cu o victorie la CM din Serbia, elevele lui Tadici invingand nationala Tunisiei, cu scorul de 27-17.

Luni, in grupa D, s-au mai inregistrat rezultatele Tunisia - Ungaria 24-26 si Cehia - Germania 32-37.

Dupa doua etape, Romania, Germania si Ungaria sunt la egalitate, cu cate patru puncte, iar Cehia, Tunisia si Australia ocupa ultimele trei locuri din grupa D, toate fara niciun punct.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.