Actionarul majoritar al formatiei Dinamo Bucuresti, Ionut Negoita, a criticat dur, luni, rivala Steaua Bucuresti, despre care a spus ca a inceput sa transfere arbitri.

Negoita a facut referire la centralul Iulian Dima, care, din punctul sau de vedere, a avantajat Steaua in meciul de duminica cu Otelul Galati, incheiat cu scorul de 1-1.

"Daca trebuie al 25-lea titlu, trebuie, ce sa facem? Aseara a fost un lucru extrem de evident. Nu prea imi place sa comentez lucrurile care sunt evidente. Eu tot caut jucatori sa intaresc echipa, dar imi dau seama ca ii caut degeaba, pentru ca Steaua ne-o ia inainte cu transferurile, dar ei s-au apucat sa transfere arbitri. Ma gandesc ca e un nou trend", a declarat Negoita, la Sport.ro.

Actionarul majoritar al "cainilor rosii" a afirmat ca jucatorii nu mai conteaza pe teren.

"Imi dau seama ca pe teren jucatorii nu mai conteaza. Si ai mei vor sa faca o surpriza, vor sa duca la CCA un tricou pentru domnul Dima, un tricou al Stelei, sa vedem ce numar o sa-i puna. Mi s-a parut interesanta ideea. E trist ce se intampla", a mai adaugat Ionut Negoita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.