Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, considera ca selectionerul Victor Piturca ar trebui sa ramana pe banca tehnica a echipei nationale.

"Piturca nu trebuie schimbat. Piturca si-a atins obiectivul, a dus la baraj o echipa de doi lei. In afara de patru fotbalisti, nu avem. Patru, doar atatia sunt fotbalisti, nu-i spun, ca-i supar pe ceilalti. Restul sunt sportivi (...) Piturca a facut mult, trebuie felicitat pentru ca a ajuns la baraj, nu dat afara", a declarat Dragomir la Digi Sport.

Inaintea celor doua meciuri cu Grecia din barajul pentru accederea la CM 2014, Dumitru Dragomir declara ca o calificare la baraj nu e o performanta si cerea demisia lui Piturca daca nu castiga dubla cu elenii.

"Ce mare performanta a facut? Sa ajungi la baraj nu inseamna nimic. Acum, ca a picat cu Grecia, a prins glas? Daca nu se califica la Mondial, trebuie sa plece. Dar la ce contract are, probabil ca va fi greu sa se intample asta", declara Dragomir inaintea meciurilor din baraj.

Citeste si: Soarta lui Piturca, decisa pe 16 decembrie. Sandu: Nu putem mai mult pentru moment


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.