Sportiva Andreea Chitu a castigat, vineri, medalia de bronz a categoriei 52 de kilograme la Grand Prix de judo de la Tokyo, competitie dotata cu premii totale de 150.000 de dolari.

Andreea Chitu a castigat grupa B, dupa victorii in fata sportivelor Pei-Ju Lien (Taipei) si Natsumi Gomi (Japonia), dar in semifinale a fost invinsa de Erika Miranda (Brazilia), intrand in recalificari.

In aceasta faza a competitiei, Chitu a trecut de Eleudis Valentim (Brazilia), cucerind medalia de bronz a categoriei 52 de kilograme.

La categoria 57 de kilograme, Corina Caprioriu a fost eliminata in turul trei al grupei D, de nipona Nae Udaka, iar in recalificari a pierdut in fata braziliencei Rafaela Silva, scrie mediafax.

De asemenea, la categoria 48 de kilograme, Alexandra Pop a fost eliminata in turul doi al grupei D, de rusoaica Kristina Rumyantseva.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.