Presedintele Federatiei Romane de Minifotbal, Razvan Burleanu, si-a anuntat, vineri, candidatura la sefia Federatiei Romane de Fotbal.

Primul contracandidat pentru Gheorghe Popescu la acest post isi va lansa candidatura oficial in cadrul unei conferinte de presa luni, de la ora 14:00, la Hotel Novotel. Cu aceasta ocazie, Burleanu va prezenta si programul sau intitulat "Programul de guvernanta sportiva".

"La fel ca foarte multi iubitori ai fotbalului, ma numar printre cei dezamagiti de ceea ce se intampla cu acest sport, de maniera in care este organizat de actuala conducere a Federatiei Romane de Fotbal. Nu imi pot imagina un viitor in care fotbalul sa fie doar un fenomen marginal asa cum pare sa devina de la un an la altul. Este momentul ca, cei care consideram ca trebuie sa se produca o ruptura de cultura organizationala, ca intram pe teren pentru a oferi o alternativa construita pe valori si principii, management orientat spre performanta si leadership responsabil", a declarat Razvan Burleanu, potrivit mediafax.ro.

Echipa nationala de minifotbal a Romaniei este cvadrupla campioana europeana, dupa ce a cucerit patru trofee consecutive, 2010 (Bratislava), 2011 (Tulcea), 2012 (Chisinau) si 2013 (Creta).

In 2012, Razvan Burleanu a fost ales si in functia de presedinte al Federatiei Europene de Minifotbal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.