Simona Halep a fost desemnata, joi, de WTA, jucatoarea cu cel mai mare progres in 2013, an in care a castigat sase turnee si pe care l-a incheiat pe locul 11 in clasamentul mondial.

"Totul a inceput cu un parcurs incredibil la Roma, iar acum, sase luni mai tarziu, ea se afla pe punctul de a ajunge in Top 10 - Simona Halep este «Most Improved Player Of The Year»", scrie Wtatennis.com, potrivit mediafax.ro.

Site-ul WTA precizeaza ca in luna mai, la Roma, sportiva romanca a invins patru jucatoare importante, Svetlana Kuznetova, Agnieszka Radwanska, Roberta Vinci si Jelena Jankovic, si a fost eliminata in semifinale de Serena Williams.

"Au urmat sase luni de progres. Daca luam in considerare si parcursul de la Roma, Halep a avut un palmares de 43-8 la ultimele 14 turnee, castigand primele ei sase titluri WTA la Nürnberg, 's-Hertogenbosch, Budapest, New Haven, Moscow si Sofia, si incheind pe locul 11 in clasamentul de la 4 noiembrie", se arata pe site-ul WTA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.