Reprezentativa de fotbal a Romaniei a ratat calificarea la Cupa Mondiala din Brazilia, dupa ce a incheiat la egalitate, marti seara, pe Arena Nationala, scor 1-1, cu selectionata similara a Greciei, in mansa retur a barajului de accedere la turneul din 2014.

Romania a inscris prin Torosidis '55 (autogol), iar pentru Grecia a punctat Mitroglou '23. Romania nu a mai fost prezenta la turneul final al Cupei Mondiale din 1998, cand competitia a avut loc in Franta, scrie MEDIAFAX.

"Din pacate pentru noi Grecia a fost mai buna decat noi. Calificarea am pierdut-o in meciul tur si era foarte greu de intors acel rezultat, dar nu imposibil. Am primit din nou un gol ca in curtea scolii. S-a calificat echipa care trebuia chiar daca ne-au dat un gol din offside si chiar daca ni s-a refuzat un penalty", a spus Piturca, citat de onlinesport.ro.

Selectionerul vede si partea plina a paharului si spune ca Romania oricum si-a depasit conditia ajungand la acest baraj.

"Este o munca de doi ani si jumatate, o echipa aproape noua. A fost o experienta noua si ar fi fost ceva extraordinar sa ne calificam. Romania s-a autodepasit pe toate planurile, am obtinut rezultate notabile, bune, am terminat inaintea Turciei si Ungariei, ceea ce nu este posibil.Pentru a forma o echipa competitiva nu avem neaparat nevoie de timp, cat de materie umana, de jucatori de valoare", a mai spus Piturca.

.In ceea ce priveste atitudinea suporterilor care i-au cerut demisia, Piturca a minimizat intregul stadion la un singur grup de opozanti.

"Era un grup acolo care tot timpul a venit la stadion pentru a scanda demisia. In momentul acesta sunt prea supara si nefericit pentru a ma gandi la acest lucru", a concluzionat Piturca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.