Cel mai important ziar de sport din Grecia, Gazzetta, profita de importanta meciului de marti seara pentru a lansa zvonuri rautacioase.

Gazzetta contesta delegarea arbitrului sarb la meciul din Romania. Grecii il prezinta pe Mazici drept un prieten al fotbalului romanesc.

"N-am auzit ca romanii sa se planga de aceasta delegare. Poate pentru ca il cunosc foarte bine! Vedeti, este arbitrul care a fluierat Romania mai mult ca oricine in ultimii 3-4 ani! Acum va fi a cincea oara! In schimb, Grecia nu a evoluat niciodata cu Mazic!", a relatat Gazzetta.

Un alt motiv de scandal ar fi faptul ca Victor Piturca a trimis un spion, pe Florin Marin, in randul grecilor pentru a le nota tacticile folosite la antrenament. Cel poreclit "Flocea" nu s-a camuflat suficient de bine, astfel ca grecii l-au prins in timp ce nota pe un carnetel detalii despre tactica pusa la cale de antrenorul portughez. Florin Marin a fost dat afara de greci din antrenamentul oficial, iar modul in care romanii au actionat a fost taxat dur in presa elena.

"Romanii au innebunit! Piturca a vrut sa vada ultimul antrenament al Greciei, asa ca l-a trimis pe partenerul sau Florin Marin. Prezenta acestuia era prea evidenta ca sa nu fie observata, asa ca spionul a fost demascat, iar reprezentantii Federatiei i-au cerut sa plece imediat de pe stadion!", a notat Gazzetta, citeaza realitatea.net.

Meciul Romania - Grecia se va disputa marti seara, de la ora 21:00, pe Arena Nationala, contand pentru calificarea la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia. In tur, la Atena, Grecia a castigat cu 3 la 1.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.