Atacantul echipei Ajaccio, Adrian Mutu, a declarat ca este constient de faptul ca atata timp cat selectioner la echipa nationala este Victor Piturca, sansele sale de a fi convocat sunt nule, desi si-ar fi dorit sa joace in barajul cu Grecia, relateaza MEDIAFAX.

"Din staful tehnic nu m-a mai sunat nimeni de mult timp. Degeaba am sperat sperat eu, ati sperat dumneavoastra si publicul din Romania, ca voi fi chemat, era o decizie luata de mult timp a domnului Piturca. Si nu avea nicio legatura cu aspectul tehnic al echipei. Sunt alte lucruri probabil care conteaza. Atata timp cat e Piturca selectioner, portile nationalei sunt inchise pentru mine, asta e clar", a spus Mutu la Dolce Sport..

Mutu a declarat ca inca mai crede in sansele nationalei Romaniei.

"Jucam acasa, trebuie sa marcam in primul sfert de ora, apoi cred ca putem sa intoarcem si rezultatul. Nu am vazut nicio faza din meciul tur, dar am inteles ca nu a fost un meci prea reusit. Daca la 1-1 puteam sa tinem de rezultat, era altceva. Nu e imposibil sa intoarcem rezultatul. Noi va trebui sa atacam, asta e clar. Trebuie sa fim foarte lucizi, cu o maturitate mai mare la mijloc. Va fi greu, pentru ca grecii vor pregati si ei meciul foarte bine. Probabil ca vor face antijoc, nu vor lasa echipa noastra sa isi faca jocul. Dar sunt doua goluri pana la urma, s-a mai intamplat cu Steaua in meciul cu Ajax, acum de curand. Cu publicul in spate si cu atmosfera pe care o vor crea suporterii nostri se poate realiza. E adevarat ca si grecii vor fi periculosi pe contraatac, dar cred ca stie si domnul Piturca faptul ca nu trebuie sa fim descoperiti. Daca primim un gol s-a terminat", a spus Mutu la Dolce Sport.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.