Reprezentativa de fotbal a Romaniei a fost invinsa, vineri seara, cu scorul de 3-1 (2-1), de selectionata similara a Greciei, in meciul tur disputat pe stadionul Giorgios Karaiskakis din Pireu, contand pentru barajul de calificare la Cupa Mondiala din Brazilia, din 2014.

Pentru Romania a marcat Stancu '19, iar pentru Grecia au inscris Mitroglou '14, '66 si Salpingidis '20.

1-0: Mitroglou a deschis scorul dupa o pasa de la Salpingidis.

1-1: Stancu a restabilit egalitatea reluand cu capul la o centrare a lui Torje din lovitura libera.

2-1: Grecia a preluat avantajul pe tabela de marcaj, dupa ce Salpingidis a marcat din pasa lui Torosidis.

3-1: Samaras a executat o lovitura libera, Katsouranis a deviat, iar balonul a ajuns la Mitroglou, care a reusit "dubla".

In minutul 88, Gekas a marcat, insa golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Costin Lazar a fost eliminat in minutul 90+2 pentru cumul de cartonase si va fi suspendat pentru meciul retur de la Bucuresti.

Grecia: Karnezis - Torosidis, Papastathopoulos, Siovas, Holebas - Katsouranis (Samaris '86), Tziolis, Maniatis (Karagounis '77) - Salpingidis, Mitroglou (Gekas '80), Samaras. Selectioner: Fernando Santos.

Romanía: Lobont - Matel, Goian, Gardos, Rat - Bourceanu (Lazar '74), Cocis - Torje (Grozav '74), Stancu, Tanase (Maxim '87) - Marica. Selectioner: Victor Piturca.

Cartonase galbene: Siovas '40, Katsouranis '62 / Bourceanu '27, Cocis '35, Goian '43, Lazar '88, 90+2, Rat '90+3

Cartonas rosu: Lazar '90+2

Partida a fost condusa de o brigada de arbitri din Portugalia, alcatuita din Pedro Proenca (central), Bertino Cunha Miranda (arbitru asistent), Jose Tiago Garcias Bolinhas Trigo (arbitru asistent) si Nuno Duarte Pereira Gomes (rezerva). Observator pentru arbitri a fost spaniolul Juan Antonio Fernandez Marin, iar observator de joc finlandezul Pertti Alaja, scrie MEDIAFAX.

Meciul retur va avea loc, marti, de la ora 21.00, pe Arena Nationala din Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.