Romania a castigat titlul continental pe echipe la Campionatele Europene de gimnastica aerobica de la Arques (Franta), dupa ce sportivii nostri s-au calificare in toate finalele seniorilor.

La individual feminin, Oana Corina Constantin a ocupat locul al treilea in calificari, iar Maria Bianca Becze s-a clasat pe cinci, ambele fiind calificate in finala. Mircea Zamfir a terminat al doilea la individual masculin, iar Cristian Iordan a prins finala de pe ultimul loc (8), scrie romanialibera.ro.

Maria Bianca Becze si Marius Ciprian Petruse au incheiat pe locul secund la perechi mixte, Andreea Bogati si Valentin Mavrodineanu clasandu-se pe 6.

La trio, Andreea Bogati, Oana Corina Constantin si Anca Claudia Surdu au ocupat primul loc, in timp ce Marius Gavriloaie, Cristian Iordan si Marius Petruse au ocupat locul 5.

In proba de grup, Maria Bianca Becze, Andreea Bogati, Oana Corina Constantin, Diana Cristina Deac si Anca Claudia Surdu s-au clasat pe locul secund in calificari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.