Postul de stiri Romania TV a achizitionat drepturile de televizare pentru meciul tur al dublei Romania - Grecia din barajul de accedere la CM 2014.

Dupa ce Consiliul de Administratie al TVR a considerat ca suma de 270.000 de euro solicitata de compania care detinea drepturile este prea mare, Romania TV a reusit sa castige licitatia pentru televizarea partidei.

Conform prosport.ro, suma oferita de postul de stiri se situeaza in jurul valorii de 200.000 de euro, cu aproximativ 30.000 de euro mai mare decat oferta Antenei 1.

Sebastian Ghita, proprietarul postului de televiziune, a confirmat informatia si a precizat ca membrii Consiliului de Administratie de la TVR au gresit cand s-au retras din licitatie.

"In primul rand vreau sa-i felicit pe managerii de la Romania TV, pentru ca au realizat acest contract. Era o rusine pentru Romania ca acest meci sa nu se vada in tara. Cred ca Elvis, Saftoiu si toti ciudatii din Consiliul de Administratie de la TVR au gresit profund si ar trebui sa-si dea demisia. Le-am transmis managerilor de la Romania TV ca, daca nu acopera banii din piata de publicitate, ii ajut eu. Suma platita este confindentiala, dar se inscrie in jurul celei vehiculate (n.r. 200.000 de euro)", a declarat Ghita pentru ProSport.

Partida tur dintre Romania si Grecia se va disputa vineri, 15 noiembrie, de la ora 21:45, la Atena, in timp ce returul se va juca marti, 19 noiembrie, de la ora 21:00, pe Arena Nationala, si va fi transmis de Antena 1.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.