Fosta glorie a Stelei Lita Dumitru considera ca formatia ros-albastra "nu are inca fata" de Liga Campionilor si precizeaza ca, daca nu se va intari, va avea de suferit.

"Eu am spus de mult timp, inca de la inceputul in Liga Campionilor, ca Steaua, daca nu se va intari si nu va lua in serios aceasta competitie, va avea de suferit, pentru ca echipa a slabit anul acesta. Diferenta dintre ei si echipele din Champions League este mare. Aici sunt echipele bogate, cu buget de sute de milioane si noi ne bucuram cand il vindem pe Rusescu pe 2 milioane", a declarat Dumitru, potrivit sptfm.ro.

Fostul jucator este de parere ca jucatorii nu mai au acelasi moral si vor pleca invinsi de la Basel.

"Nu putem sa spunem ca merge asa. Daca ei cred ca pot sa bata la Basel, eu zic ca nu pot. E diferenta de valoare, chiar daca in fotbal niciodata nu este jucat meciul inainte de final, dar eu spun ca Steaua nu are inca fata de Liga Campionilor. Dupa rezultatele din Champions League, e normal ca nu mai au acelasi moral si probabil ca isi dau si ei seama ca e diferenta mare intre ei si ceilalti", a mai adaugat Lita Dumitru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.