Presedintele de onoare al Stelei, Helmuth Duckadam, considera ca fotbalul romanesc nu va mai conta in Europa daca in urmatorii ani nu se vor face investitii masive.

"Este adevarat ca si fotbalul nostru a ajuns rau de tot, iar daca nu se vor lua masuri urgente, in vreo doi-trei ani de zile vom ajunge la coada Europei! Mai avem pana sa-i ajungem pe cei din fotbalul important, poate nu o vom face niciodata", a declarat Duckadam, pentru Sport Total FM.

Fostul portar al Stelei este de parere ca formatia ros-albastra nu s-a facut de ras in Liga Campionilor, iar jucatorii antrenati de Laurentiu Reghecampf merg mai departe cu incredere.

"Cred ca Steaua nu s-a facut de ras pana acum in Liga si mergem mai departe cu incredere, iar la Basel avem sanse sa castigam. Sunt sigur ca a venit acea oboseala psihica, iar Reghe a stiut si a facut cateva modificari in echipa, lucru care se va intampla mai des. Pentru noi urmeaza cateva meciuri extrem de grele si acum vom vedea si valoarea rezervelor", a mai adaugat Helmuth Duckadam.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.