Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, marti, ca echipa nationala a Romaniei va iesi invingatoare din meciul cu Estonia, dar nu crede ca selectionata tricolora poate castiga cu scorul de 5-0.

"Suntem aproape de a merge la baraj si dupa parerea mea vom merge. Nu o sa batem azi pe Estonia cu 5-0, dar Olanda este echipa serioasa si nu o sa piarda in Turcia. Piturca si ceilalti implicati la nationala vor face o echipa care sa castige diseara", a afirmat Dragomir, potrivit mediafax.ro.

"Nu ma gandesc sa castigam cu 5-0 sau 6-0, pentru ca nu cred ca putem. Dar putem sa batem cu 1-0 sau 2-0. Daca va fi 6-0 sau 7-0 ce m-as mai bucura, asa, sa le dam peste nas turcilor. Dar e greu sa bati asa. Cred insa ca mergem la baraj si avem toate sansele ca nationala sa reprezinte Romania la CM din Brazilia", a mai adaugat seful LPF.

Echipa nationala a Romaniei va intalni selectionata similara a Estoniei, marti, de la ora 21:00, pe Arena Nationala, in ultimul meci din grupa D a preliminariilor CM 2014.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.