Gala Superkombat World Grand Prix 2013 Final, care va avea loc pe 21 decembrie la Galati, va avea si o latura caritabila, organizatorii anuntand joi, intr-o conferinta de presa ca se vor strange fonduri pentru ajutorarea victimelor inundatiilor.

"Sunt multi oameni amarati, necajiti, care au suferit de pe urma inundatiilor. Pe langa apele care au nenorocit sute sau poate mii de locuinte au venit si cutremurele care creaza panica si probleme oamenilor din zona. Un astfel de gest trebuie apreciat. Sper ca teledonul care va functiona in timpul galei de la Galati sa stranga cat mai multi bani pentru ca Guvernului ii e dificil sa stranga banii necesari pentru ajutorarea oamenilor de acolo. Sper ca din acei bani sa aducem putina fericire oamenilor din zona", a declarat primarul orasului Galati, Marius Stan.

Proprietarul turneului Superkombat, Eduard Eremia, spera sa stranga cat mai multe fonduri pentru ajutorarea victimelor inundatiilor din judetul Galati prin intermediul galelor pe care le organizeaza. "Noi vom anunta la nivel global aceasta initiativa prin intermediul comentatorilor de la Eurosport, in 24 de limbi. Apoi initiativa caritabila va fi anuntata prin intermediul unui mesaj si a unui site la evenimentele pe care le organizam si de catre sportivii Superkombat. Tocmai pentru ca oamenii sa poata sprijini la nivel global aceasta initiativa. Vom incerca sa aducem cat mai multe fonduri pana in decembrie. Speram sa aducem cat mai multi bani pentru acei oameni. Sunt trei evenimente conexe prin intermediul carora speram sa ne atingem scopul final pana la gala din decembrie", a spus Irimia, potrivit mediafax.

La evenimentul sportiv de la sfarsitul anului vor participa cei mai buni sportivi din circuitul Superkombat, in opt meciuri internationale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.