Mijlocasul formatiei Steaua Bucuresti, Alexandru Bourceanu, a declarat ca echipa nationala este obligata sa castige meciurile cu Estonia si Andorra.

"Trebuie sa castigam. Ne vom concentra la maxim, ar fi rusinos sa nu facem asta. Sper sa marcam cat mai repede. Ideal ar fi sa castigam la scor. Tinand cont ca Olanda e o echipa puternica si ca va juca la un nivel inalt, avem sanse sa mergem la baraj. Sunt convins ca nu va fi niciun aranjament. Avem o echipa mai valoroasa fata de Estonia si Andorra. Nu sunt insa 100% la mana noastra", a declarat Bourceanu, in cadrul unei conferinte de presa, potrivit prosport.ro.

Romania are nevoie de toate cele sase puncte pentru a-si asigura calificarea la baraj, iar Olanda are nevoie de victorii in meciurile cu Turcia si Ungaria pentru a fi cap de serie la CM 2014 din Brazilia.

Echipa nationala a Romaniei va disputa ultimele doua partide din cadrul grupei D a preliminariilor CM 2014, contra Andorrei (11 octombrie, ora 21:30, pe Estadi Comunal din Andorra la Vella) si Estoniei (15 octombrie, ora 21:00, pe Arena Nationala).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.