Presedintele Consiliului de Administratie al clubului Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu, spune ca a aflat de la jurnalisti despre perchezitiile care au loc luni dimineata la locuinta sa si la sediul clubului de fotbal, el afirmand ca "orice control din partea statului este binevenit".

"Nu m-a sunat nimeni de la vreo institutie sa ma intrebe ceva, stiu doar ce am aflat de la dumneavoastra si de la televiziunile care mi-au cerut un punct de vedere. Eu sunt in drum spre Targu Jiu acum si sper ca in cursul zilei sa aflu si eu mai multe despre ceea ce se intampla", a declarat Condescu pentru MEDIAFAX.

El a mai spus ca va merge "fara niciun fel de problema" la Politie sau la Parchet daca va fi chemat pentru clarificari si ca are un avocat care sa il insoteasca.

Intrebat despre imprumutul care ar face obiectul acestui dosar, Condescu a spus ca de-a lungul anilor, in masura in care a fost posibil, a imprumtat clubul sportiv Pandurii nu doar o data, ci de mai multe ori, iar operatiunile legate de aceste impumuturi au fost trecute in contabilitatea clubului.

Citeste si: Perchezitii la sediul clubului Pandurii Targu Jiu si la locuinta lui Condescu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.