Fostul antrenor al echipei Manchester United, Alex Ferguson, a declarat, miercuri, pentru postul de televiziune american PBS, ca mijlocasul David Beckham, pe care l-a avut elev in perioada 1992-2003, si-a pierdut concentrarea dupa ce s-a casatorit cu starul pop Victoria Adams, informeaza AFP.

"La varsta de 12 ani, Beckham a ajuns sub indrumarea mea, iar cel mai mare vis al sau era sa joace fotbal cat mai bine. A muncit mult pentru a ajunge in varf, dar viata i s-a schimbat dupa ce s-a casatorit cu fata de la Spice Girls (n.r. - Victoria Adams). De asemenea, si dorinetele lui s-au schimbat. A fost prins de statutul de persoana publica si si-a pierdut concentrarea. Am facut bine cand l-am vandut la Real Madrid in 2003. Nu mi-a venit sa cred in 2007 cand a ales sa se transfere la Los Angeles Galaxy. Nu l-am inteles, eu nu l-as fi infrumat sa faca acest pas", a spus Ferguson, potrivit MEDIAFAX.

Alex Ferguson a antrenat formatia Manchester United timp de 27 de ani si s-a retras din aceasta functie in vara.

David Beckham, in varsta de 38 de ani, s-a casatorit cu Victoria Adams, fosta componenta a formatiei Spice Girls, in 1999. Cei doi au patru copii, Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David si Harper Seven.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.