Steaua a intalnit marti seara Chelsea, in a doua etapa a grupelor Ligii Campionilor.

Steaua a inregistrat a doua infrangere consecutiva in grupele Ligii Campionilor, dupa ce a fost invinsa pe teren propriu de catre Chelsea cu scorul de 4-0.

Primul gol a fost inscris de Ramires in minutul '19. Mijlocasul a beneficiat de nesiguranta din careul Stelei dupa o pasa a lui Schurrle si trimite simplu in poarta, pe langa Tatarusanu. Al doilea gol in poarta Stelei a fost inscris de un jucator stelist, Georgievski. Fundasul a inscris un autogol dupa un alt sut al lui Ramires.

In minutul '55, Ramires isi adjudeca practic hattrickul cu inca un gol inscris in poarta lui Tatarusanu. Ultimul gol al serii a fost inscris de Lampard in minutul '90.

Echipe de start

STEAUA: Tatarusanu - Georgievski, Gardos, Szukala, Latovlevici - Bourceanu, Filip - Popa, Stanciu, Tanase - Piovaccari. Antrenor: Laurentiu Reghecampf

CHELSEA: Cech - Ivanovic, John Terry, David Luiz, Ashley Cole - Lampard, Ramires - Oscar, Mata, Schurrle - Torres. Antrenor: Jose Mourinho

In primul meci din grupa E, Steaua a fost invinsa de Schalke 04, scor 3-0. Etapa viitoare, Steaua va juca, tot pe teren propriu, la 22 octombrie, cu FC Basel.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.