Antrenorul formatiei Steaua Bucuresti, Laurentiu Reghecampf, a declarat, luni, ca meciul cu Chelsea de marti va fi mai dificil decat partida disputata in primavara pe Arena Nationala si castigata ros-albastrii cu 1-0.

"E un meci important pentru noi, il vom trata mult mai bine decat am facut-o in Germania. Sper sa avem mai mult sansa in momentul in care vom avea ocazii de a marca. Intalnim o echipa puternica, care are sanse sa castige trofeul in acest sezon. Acum sunt antrenati de cel mai bun antrenor din lume, va fi cu totul altceva decat a fost in primavara. Impreuna cu fanii speram sa avem parte de un rezultat favorabil. Vom incerca sa inchidem mijlocul terenului, sa blocam jucatorii lor de baza, vrem sa lasam cat mai putine spatii si sa ne putem pune in aplicare calitatile ofensive", a declarat Reghecampf in cadrul unei conferinte de presa, potrivit prosport.ro.

Antrenorul campioanei Romaniei a afirmat ca Chelsea este mai buna decat Steaua "din toate punctele de vedere", dar a precizat ca echipa sa va face tot posibilul sa castige partida.

"Va fi mult mai dificil sa ne calificam mai departe, dar incercam sa facem tot ceea ce tine de noi. Chelsea este peste Steaua din toate punctele de vedere. Nu avem nicio presiune, ne-am indeplinit primul obiectiv. E foarte important sa reusim o calificare in primavara europeana. Sunt sigur ca vom reusi sa marcam maine seara", a mai adaugat Laurentiu Reghecampf.

Steaua Bucuresti va intalni formatia engleza Chelsea Londra, marti, de la ora 21:45, pe Arena Nationala, in cadrul etapei a doua a grupei E din Liga Campionilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.