Clubul spaniol Getafe a anuntat, vineri, pe site-ul oficial, achizitionarea atacantului roman Ciprian Marica, in varsta de 27 de ani, liber de contract dupa plecarea de la Schalke 04.

"Atacantul international roman Ciprian Andrei Marica este noul jucator al formatiei Getafe", se arata intr-un comunicat postat pe site-ul oficial, fara a fi precizata perioada pe care a semnat jucatorul.

Presedintele clubului Getafe, Angel Torres, anuntase joi seara, dupa meciul cu Celta Vigo, scor 2-0, ca gruparea pe care o conduce a obtinut serviciile atacantului Ciprian Marica, scrie mediafax.

"Getafe l-a achizitionat pe romanul Ciprian Marica, prezent pe Coliseum Alfonso Perez pentru a urmari partida cu Celta. Acest lucru a fost confirmat de Angel Torres, presedintele clubului madrilen, la finalul meciului. Oferta de la Rayo Vallecano a fost insuficienta pentru jucator", a scris Marca.

Ciprian Marica, liber de contract dupa ce i-a expirat in aceasta vara intelegerea cu echipa Schalke 04, a mai fost dorit in ultima perioada de Rayo Vallecano, Tottenham Hotspur, Newcastle United, Arsenal Londra si AC Fiorentina.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.