Problemele lui Dacian Varga la Sportul Studentesc continua si dupa ce a fost declarat liber de contract de FRF. Jucatorul si patronul clubului, Vasile Siman, au avut un conflict violent, marti, la sediul federatiei.

Intre cei doi a avut loc o altercatie dupa ce Varga a aflat ca Sportul Studentesc a inregistrat un alt contract de joc. Jucatorul a declarat ca era imposibil sa semneze un alt document atata timp cat se judeca cu clubul pentru a deveni jucator liber.

Varga sustine ca Vasile Siman i-a ras in fata si l-a invitat la bataie, jucatorul precizand ca patronul Sportului i-a rupt tricoul.

"Azi m-am trezit cu un nou contract cu Sportul, inregistrat pe 30.07.2013 cu o durata de 1 an. Pentru ca stiu ca este criza, am acceptat 4.000 euro pe luna in noul contract. Inainte aveam 5000 de euro. Am fost liber de contract doar cateva zile. Cand am ajuns la federatie, Siman a inceput sa rada si mi-a zis "Na ca te-am rezolvat iar!". A venit un fals grosolan, nesimtit. In contracul meu apare Cristi Gheorghe, care are functia de Director Exectiv. Voi merge la Politie sa fac plangere. Pe fiecare pagina e o alta semnatura. Sunt 10 pagini, fiecare cu o alta semnatura. Eu ma judecam cu Sportul, eram nebun sa semnez un nou contract?", a declarat Varga, potrivit prosport.ro.

Presedintele Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Nonamatori, Emilian Hulubei, a afirmat ca AFAN va depune o plangere penala.

"Astazi s-a aflat de acest nou contract, care este inregistrat la FRF. Trebuie sa vedem daca exista in patru exemplare, fiindca deocamdata apare doar unul. Jucatorul nu-si recunoaste semnatura, decat cea de pe prima pagina, nu si de pe celelalte trei. Un aspect suspect este ca reprezentantul clubului Sportul Studentesc este fostul director general Gheorghe Cristian, care nu mai e la echipa de un an si jumatate. Vom face plangere penala ca sa demonstram ca e fals. Si vrem sa aflam cum a fost inregistrat", a declarat Hulubei, potrivit gsp.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.