Federatia Rusa de Fotbal a anuntat, joi, ca propune orasul Sankt Petersburg pentru a gazdui meciuri din cadrul Campionatului European din 2020, competitie ce se va desfasura in mai multe tari.

"Comitetul Executiv s-a hotarat sa propuna orasul Sankt Petersburg", a precizat federatia rusa, pe Facebook.

In urma cu doua zile, si-au mai anuntat candidaturile forurile din Turcia si Ungaria, propunand orasele Istanbul si Budapesta. Orasului Istanbul isi doreste gazduirea semifinalelor si finalei Campionatului European, iar Budapesta candideaza pentru a gazdui partide din grupele Euro-2020 si o optime de finala sau un sfert de finala, scrie mediafax.

Printre federatiile care si-au anuntat candidaturile pana in prezent se numara si FRF. Forul de la Bucuresti a depus formularul de candidatura in luna mai, vizand pachetul de baza, adica jocuri din faza grupelor si din optimile de finala, toate la Bucuresti, pe Arena Nationala.

Comitetul Executiv al UEFA va confirma, in reuniunea din 19 si 20 septembrie, candidaturile retinute pentru gazduirea Campionatului European din 2020.

Cele 13 orase care vor gazdui Euro-2020 vor fi anuntate in septembrie 2014.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.