Selectionerul Victor Piturca a declarat marti ca reprezentativei Romaniei ii este suficient si un rezultat de egalitate in meciul de marti seara, cu Turcia, pentru a prinde un loc la barajul pentru calificarea la CM 2014, scrie rtv.net.

Selectionerul Victor Piturca a prefatat intalnirea pe care nationala Romaniei o va sustine marti seara, impotriva Turciei, in preliminariile CM 2014.

"Este esential ca jucatorii care intra in teren sa poata lupta pentru cel putin un rezultat de egalitate. Turcii au sanse mici de calificare, dar pentru ei este meciul decisiv care va lamuri situatia lor. Avem un usor avantaj, pentru ca noua ne ajunge si un egal si atunci nu vom risca precum o fac turcii. De fapt, ei risca mereu, pentru ca acesta este jocul lor, unul literalmente ofensiv", a declarat Victor Piturca la conferinta de presa de marti.

Lotul Romaniei nu are probleme medicale, toti jucatorii fiind valizi inaintea meciului cu Turcia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.