Sandra Izbasa Gimnasta de 23 de ani nu va concura la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016.

Gimnastica romaneasca are trei ani la dispozitie pentru a gasi o inlocuitoare pentru Sandra Izbasa, care din 2006 pana acum a castigat 27 de medalii si doua titluri olimpice la Beijing si Londra.

Izbasa a anuntat ca se va retrage din activitate la finalul Campionatelor Mondiale de la Anvers (Belgia), care se vor desfasura in perioada 30 septembrie – 6 octombrie.

„Tot ce imi doresc e sa ajung acolo sanatoasa, sa ma pot acomoda foarte bine cu solul. Nu ma duc acolo cu gandul sa castig o medalie, dar vreau sa-mi fac exact executiile de acasa, nimic mai mult, nimic mai putin. Mai am lucruri de pus la punct, sunt constienta, dar deocamdata merg la sigur. Imi doresc din suflet sa fac acest Mondial, pentru ca ii duc dorul din 2007, atunci a fost ultimul meu Mondial. As vrea sa-l fac pentru mine, pur si simplu sa ma retrag asa frumos, indiferent de rezultat. Asa am decis si cu antrenorii, a fost o decizie grea, dar nu se stie niciodata. O sa-mi pastreze in continuare tonusul, voi intra in sala, fara presiune, sa fac acest sport ca si hobby, dar nu ma gandesc la Rio. Am nevoie de o pauza care cred ca e binemeritata“, a declarat Izbasa pentru stiriactuale.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.