Premierul a adresat un apel suporterilor echipei nationale de fotbal, cerand sa fie toleranti si sa nu aiba manifestari xenofobe cu prilejul partidei ce va fi disputate vineri, impotriva selectionatei Ungariei, subliniind ca astfel vor da o lectie celor care se comporta in acest mod fata de Romania.

"Daca pot sa fac un apel catre toti cei care vor merge la meci si cei care se uita la meci, sa aratam ca suntem o tara europeana si o tara toleranta, si o tara moderna si deschisa la minte, cred ca Romania va avea foarte mult de castigat. Incercam si speram ca manifestari xenofobe, manifestari sovine sa nu aiba loc in Romania si tocmai sa dam o lectie altora care se comporta asa fata de Romania", a declarat, miercuri, premierul Victor Ponta, la inceputul sedintei de Guvern, transmite MEDIAFAX.

El a aratat ca meciul Romania - Ungaria starneste foarte multe pasiuni, dar autoritatile au luat toate masurile ca partida sa se desfasoare in conditii normale.

Nationala Romaniei va intalni echipa Ungariei, vineri, de la ora 21.00, pe Arena Nationala, in preliminariile Cupei Mondiale din 2014.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.