Tehnicianul echipei Steaua Bucuresti, Laurentiu Reghecampf, a declarat ca isi doreste ca formatia pe care o antreneaza sa ajunga in fazele superioare ale Ligii Campionilor.

"Ne dorim sa castigam cat mai multe puncte in Champions League, nu doar sa facem mai multe puncte decat CFR. Vrem sa ajungem in primavara Champions League. Totusi, cel mai important obiectiv al nostru este castigarea campionatului, este un obiectiv mai la indemana. Ne dorim sa aducem 5-6 jucatori sa intarim echipa. Daca ne dorim sa ajungem mai departe este normal ca vrem sa aducem jucatori de valoare, avem nevoie de un lot puternic pentru ca evoluam in trei competitii. Nu am nimic de reprosat jucatorilor actuali, dar intotdeauna avem de imbunatatit cate ceva", a declarat Reghecampf la Digi Sport.

Antrenorul este de parere ca formatia ros-albastra poate sa invinga la Bucuresti orice echipa din Europa, inclusiv Barcelona sau Real Madrid.

Laurentiu Reghecampf a precizat ca vrea sa continue la Steaua, desi a primit oferte de la alte echipe.

"Sunt echipe care ma vor, m-au sunat deja. Nu este cazul in momentul de fata, vreau sa continui la Steaua sa-mi indeplinesc obiectivele. Mai am contract cu Steaua inca un an si 8 luni. Avem o clauza de reziliere de 1 milion de euro. In fotbal se pot intampla foarte multe. Acum ma gandesc la grupele Ligii, la castigarea campionatului. Repet, se pot intampla multe, se poate supara patronul, imi da 1 milion si ma poate da afara oricand", a mai adaugat antrenorul Stelei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.