Fostul fotbalist Costica Stefanescu va fi inmormantat sambata, pe Aleea Eroilor din Cimitirul Sineasca din Craiova, a anuntat, miercuri, primarul Lia Olguta Vasilescu, care a sustinut ca aceasta a fost dorinta familiei Stefanescu.

Lia Olguta Vasilescu a declarat ca Primaria Craiova s-a angajat sa suporte cheltuielile de inmormantare intrucat Costica Stefanescu era cetatean de onoare al Craiovei din anul 2003.

"O sa ne ocupam de inmormantare, noi si familia, este si normal sa se intample acest lucru, avand in vedere faptul ca a fost cetatean de onoare al orasului Craiova, deci sunt si niste obligatii pe care noi le avem fata de familie", a afirmat Lia Olguta Vasilescu, potrivit MEDIAFAX.

Ea a mai spus ca sicriul cu trupul neinsufletit al lui Costica Stefanescu va fi dus joi, la orele pranzului, la Craiova, pe stadionul Ion Oblemenco, unde oamenii ii vor putea aduce un ultim omagiu.

Ulterior, sicriul cu trupul neinsufletit va fi dus la capela Bisericii Harsu, aflate in spatele Pietei Centrale a orasului, iar sambata va avea loc inmormantarea la cimitirul Sineasca.

"A fost dorinta familiei sa fie inmormantat sambata, si nu vineri. Am inteles ca mai trebuie sa vina si alte persoane din afara orasului, din afara tarii", a declarat Lia Olguta Vasilescu.

Miercuri dimineata, la stadionul Ion Oblemenco din Craiova fostii colegi din Craiova Maxima ai lui Costica Stefanescu au instalat un tablou cu fostul fotbalist, in dreptul unei porti de acces pe stadionul care l-a facut faimos. Fostii colegi au adus flori si candele si au tinut momente de reculegere, iar lor li s-au alaturat jucatorii echipei de fotbal CS Universitatea Craiova, juniorii clubului, dar si locuitori ai orasului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.