Marian Rada a fost demis, miercuri, din functia de antrenor principal al formatiei Rapid Bucuresti, in locul sau fiind numit secundul Sandu Tabarca.

Finantatorul formatiei giulestene, Nicolae Cristescu, a declarat ca Rada nu a fost dat afara, ci a fost schimbat din functie.

"Marian Rada nu a fost dat afara, a fost schimbat din functie. Azi am avut o intalnire si i-am comunicat acest lucru. De acum inainte el va fi directorul centrului de copii si juniori al clubului si va avea acelasi salariu. In locul sau, antrenor principal a fost numit secundul Sandu Tabarca. El este un antrenor cu licenta pro, cunoaste Rapidul, are experienta si suntem siguri ca este o solutie foarte buna", a declarat Cristescu, potrivit mediafax.ro.

Omul de afaceri nu a vrut sa discute despre motivele pentru care a decis sa-l inlocuiasca pe Marian Rada, dar a precizat ca nu este nicio "dusmanie" intre ei.

"Sunt mai multe motive si nu vreau sa le mai discutam pentru ca nu are rost. Mai multa lume ne-a spus in ultimul timp ca daca vrem sa facem echipa sa il schimbam pe Rada. Acum vom vedea. Important este ca ne-am despartit, daca se poate spune asa pentru el ramane in club, in conditii amiabile. Nu e nicio dusmanie intre noi, el a acceptat functia de director la juniori unde de altfel a mai activat", a mai adaugat Nicolae Cristescu.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.