Fundasul central al formatiei Astra Giurgiu, Valerica Gaman, va semna cu echipa franceza Rennes, clubul din Ligue 1 urmand sa plateasca aproximativ 1,4 milioane de euro pentru a-si asigura serviciile jucatorului roman.

Dupa doi ani si jumatate petrecuti la Astra, fostul jucator al Universitatii Craiova a plecat in Franta pentru a efectua vizita medicala si pentru a semna contractul cu Rennes.

Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu a declarat, in trecut, Gaman a avut oferte mult mai importante din punct de vedere financiar.

"Gaman a avut acum doi o oferta concreta de la Zenit, acum doi ani si ceva am fost in discutii cu Ajax. E pacat ca va ajunge la o echipa precum Rennes. De la Zenit am avut oferta de 2,5 milioane - 3 milioane, nu are cum sa ofere Rennes doar atat. Suma despre care se vorbeste e probabil doar ce va incasa Astra, dar suma de transfer e mult mai mare", a declarat Mititelu, potrivit prosport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.