Judecarea recursului fata de hotararea Tribunalului Capitalei in cazul contopirii pedepselor lui Gigi Becali, prin care acestuia i-a fost aplicat un spor de sase luni, a fost amanata, vineri, pentru 3 septembrie, in vederea pregatirii apararii.

Unul dintre avocatii finantatorului Stelei, Florin Surghe, a explicat ca a fost angajat de Becali in 13 august si nu a avut timp sa studieze dosarul, astfel ca a cerut o amanare, pentru a putea pregati apararea.

Curtea de Apel Bucuresti a admis solicitarea de amanare formulata in acest context de aparare, stabilind judecarea cauzei la 3 septembrie.

Tribunalul Bucuresti a decis in 27 iunie, dupa ce a judecat cererea de contopire a pedepselor lui Becali, sa ii aplice acestuia un spor de sase luni de inchisoare, finantatorul Stelei avand astfel o condamnare de trei ani si jumatate de detentie, scrie MEDIAFAX.

Decizia a fost atacata cu recurs atat de finantatorul Stelei, cat si de Directia Nationala Anticoruptie (DNA), care ceruse un spor de pedeapsa de un an, pe motiv ca Becali a comis o pluralitate de infractiuni, cu grad ridicat de pericol si in participatie penala cu un anturaj infractional.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.