Mai multi suporteri ai clubului Rapid Bucuresti vor intra in greva foamei, miercuri, la Stadionul Giulesti-Valentin Stanescu, protestul urmand sa se incheie doar dupa ce conducatorii fotbalului romanesc vor demisiona din functii.

"In data de 07.08.2013, incepand cu ora 18.00, pe gazonul Stadionului Giulesti-Valentin Stanescu, va fi demarata o forma extrema de protest, respectiv greva foamei. Sunt asteptati sa se alature protestului toti suporterii rapidisti, indiferent de varsta, sex, religie, aratand astfel ca suflarea alb-visinie a fost, este si va ramane un bastion al corectitudinii si al dreptatii. Scopul gestului extrem la care recurgem este ca oamenii care au distrus fotbalul romanesc si care pentru realizarea intereselor proprii au subjugat clubul Rapid si multe alte cluburi de traditie sa demisioneze imediat din functiile pe care care le-au monopolizat si pe care le-au condus intr-un mod incompentent", anunta Liga Suporterilor Rapidisti, potrivit mediafax.ro.

Conform comunicatului, fanii incearca sa traga un "semnal de alarma" si ii cheama alaturi de ei si pe fanii altor echipe dezavantajate de FRF si LPF.

"Incercam sa tragem un semnal de alarma asupra modalitatii prin care milioane de suporteri si spectatori au fost si sunt lezati de catre conducatorii fotbalului romanesc. Organizatorii acestui protest nu doresc ca prin acest gest extrem sa solicite ramanerea echipei in Liga I, ci doresc respectarea regulamentelor fotbalistice europene. Totodata, organizatorii nu vor inceta protestul pana cand conducatorii fotbalului romanesc nu vor demisiona. La acest protest sunt chemati suporterii tuturor cluburilor de traditie care au suferit prejudicii insemnate de pe urma aplicarii regulamentelor intr-un mod discretionar. Toata suflarea rapidista este asteptata sa treaca unita prin acest moment de rascruce, determinandu-i pe cei vinovati de situatia existenta sa plateasca", se mai arata in comunicat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.