Comitetul de Urgenta a luat act de decizia TAS in cazul Rapidului, a anuntat, luni, intr-o conferinta de presa, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu.

"Am convocat Comitetul de Urgenta si am pus in executare, prin consens, hotararea TAS. Este vorba despre o constatatare si de o decizie. Constatarea este datata 17 iulie si precizeaza ca Rapid nu are licenta pentru a evolua in Liga 1 ca nici Chiajna nu indeplineste criteriile, retrogradand pe criteriu sportiv. Apoi, pe 2 august, TAS accepta memoriul Chiajnei si ordona FRF sa includa echipa Concordia in Liga 1 si sa retrogradeze Rapidul. Comitetul de Urgenta a luat act de decizia TAS, iar Chiajna va evolua in locul Rapidului. LPF trebuie sa ia act de aceastea si sa opereze modificarile de rigoare. Este logic sa punem in executarea, conform statutului nostru si al FIFA, hotararea TAS-ului", a declarat seful FRF, potrivit realitatea.net.

Mircea Sandu a explicat si ce s-a intamplat la Comitetul Executiv cand s-a decis organizarea meciului de baraj dintre Rapid si Concordia Chiajna.

"Pe 6 iulie s-a votat in Comitetul Executiv, desi nu cred ca trebuia sa fie acest vot. A fost o lucrare incompetenta facuta de persoane incompetente. S-a supus la vot si singurul vot impotriva a fost al meu atat pentru 18 echipe, cat si pentru baraj. Buletinul de vot arata ca am votat impotriva propunerii facuta de Doru Costin", a mai adaugat Sandu, conform gsp.ro.

"Nu stiu in favoarea cui era LPF, dar FRF era pentru indeplinirea statutului. A fost 7-1, asa ca majoritatea decide. Eu spun ca nici Rapid si nici Chiajna nu trebuie sa fie in Liga 1, dar ne supunem deciziei TAS. Este o decizie eronata din punctul meu de vedere. Noi ne-am spus punctul de vedere la TAS", a concluzionat presedintele FRF.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.