Oficialii formatiei Concordia Chiajna au declarat, vineri, ca Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a decis retrogradarea Rapidului in Liga 2.

"Stiam ca asa se va intampla. Lumea zicea ca sunt nebun, dar eu ma bazam pe lucruri concrete. In aceasta dimineata am fost anuntati de avocat si de cei de la TAS ca am castigat. Rapid nu avea cum sa continue in Liga 1, deoarece nu a primit licenta de functionare pentru aceasta categorie. Ramane sa vedem ce decide federatia. FRF e obligata sa ne repuna in drepturi si sa retrogradeze Rapidul", a declarat, pentru digisport.ro, antrenorul formatiei din Chiajna, Ionut Chirila.

Primarul Chiajnei si presedintele Consiliului de Administratie al clubului Concordia, Mircea Minea, a confirmat decizia Tribunalului de Arbitraj de la Lausanne.

"Asa cum v-am spus, noi am facut toate demersurile necesare la TAS, iar acum cateva minute am primit un mesaj de la avocatul nostru care este acolo. TAS ne-a dat dreptate, nici nu imi vine sa cred. Mai fericit de atat nu stiu cand am fost. Concordia va juca in Liga I in locul Rapidului", a spus Minea, pentru MEDIAFAX.

Oficialul gruparii ilfovene a mentionat ca formatia Concordia va disputa partida din etapa a III-a cu Steaua in locul echipei Rapid. "Noi vom juca acum cu Steaua. Nu stiu daca meciul se va mai disputa sambata. In aceste conditii s-ar putea ca meciul sa se reprogrameze, va dati seama. Nu stiu, acum asteptam si noi instiintarea oficiala de la TAS", a adaugat Mircea Minea.

Imediat dupa barajul cu Rapid, Concordia Chiajna a depus o plangere la TAS in legatura cu ilegalitatea deciziei LPF de a organiza un meci de baraj pentru ramanerea in Liga 1.

Pe 19 iulie 2013, Tribunalul de Arbitraj Sportiv anunta ca a luat decizia de a permite provizoriu Rapidului sa ramana in Liga 1 pentru a nu perturba competitia, decizia definitiva urmand sa fie luata intr-o alta zi, deoarece niciuna din cele doua parti nu au cerut judecarea in regim de urgenta.

Citeste si:
Rețetă de lava cake. E unul dintre cele mai simple și rapide deserturi
Rețetă de lava cake. E unul...

Partida Steaua Bucuresti - Rapid Bucuresti urma sa se dispute duminica, 3 august, incepand cu ora 21:00, pe Arena Nationala din Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.