Reprezentantii Romaniei au obtinut, sambata, trei medalii de aur la Campionatul Mondial de canotaj pentru tineret under 23, de la Linz-Ottensheim.

Prima medalie a fost obtinuta de Mihaela Petrila si Madalina Beres la dublu rame 1500 metri, cu timpul de 7:24.37. Pe locurile urmatoare s-au clasat echipaje din Germania si Italia. Cele doua sportive castigatoare sunt legitimate la Dinamo Bucuresti, informeaza prosport.ro.

Pe primul loc al podiumului s-au clasat si Andreea-Mihaela Tataru, Mihaela-Teodora Berindei, Viviana-Iuliana Bejinariu si Ioana Vrinceanu in proba de patru vasle 1500 metri, cu timpul de 6:36.35. Pe pozitiile 2 si 3 s-au clasat Polonia si Germania, scrie mediafax.

A treia medalie de aur a fost castigata de echipajul de patru rame baieti in proba de 1500 m, cu timpul de 5:58.72. Toader-Andrei Gontaru, Marius-Vasile Cozmiuc, George Palamariu si Cristi-Ilie Pirghi au devansat in ierarhia probei echipaje din Australia si SUA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.