Echipele de handbal feminin "U" Jolidon Cluj si HC Zalau si-au aflat adversarele din turul trei al Cupei EHF, iar Corona Brasov oponenta din turul trei al Cupei Cupelor, in urma tragerii la sorti de la Viena.

Potrivit tragerii la sorti de marti, in turul trei al Cupei EHF, "U" Jolidon Cluj va intalni echipa castigatoare din turul doi al competitiei, dintre HSC Veliko Tarnovo (Bulgaria) si AC Paok (Grecia), iar HC Zalau se va duela cu castigatoarea din turul secund dintre formatia ceha Banik Most si cea norvegiana Levanger.

Atat "U" Jolidon Cluj, cat si HC Zalau vor juca in mansa tur pe teren propriu. Meciurile din turul trei sunt programate in dubla mansa eliminatorie, in 9-10, respectiv 16-17 noiembrie.

Tot in turul trei, dar in Cupa Cupelor, va juca formatia Corona Brasov, datele meciurilor fiind aceleasi, iar adversara echipa de pe locul trei din preliminariile Ligii Campionilor, grupa a 2-a, din care fac parte FTC Budapesta, Erd (ambele din Ungaria) si o echipa ce va veni din primul tur al Ligii. Corona va juca mansa tur pe teren propriu, scrie mediafax.

In aceeasi competitie ar putea ajunge si vicecampioana HCM Baia Mare, daca nu va castiga turneul preliminar de pe teren propriu, din Liga Campionilor. Echipa maramureseana ar urma sa joace in turul doi al Cupei Cupelor, daca s-ar clasa pe locul patru la turneul din Liga Campionilor, respectiv in turul trei al Cupei Cupelor, daca va ocupa locul doi sau locul trei. Turneul preliminar gazduit de HCM Baia Mare este programat in 14-15 septembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.