Fostul international Gica Popescu este de parere ca manualul de licentiere pentru Liga 1 ar trebui modificat si sustine ca FRF nu ar trebui sa ia in considerare datoriile cluburilor catre stat.

"E necesar un manual de licentiere mult mai permisiv avand in vedere situatia de la noi. Nu cred ca acest manual trebuie sa aiba legatura cu datoriile cluburilor fata de Fisc. Tu, ca Federatie, trebuie sa ai grija ca cluburile sa-si plateasca jucatorii, antrenorii si datoriile catre alte cluburi. Datoriile catre stat sunt treaba statului", a declarat Popescu pentru adevarul.ro.

De asemenea, viitorul candidat la sefia Federatiei Romane de Fotbal afirma ca multe alte cluburi din tara ar putea intra in insolventa.

"Trebuie rezolvata aceasta problema a insolventei, care e o problema cu care ne vom intalni destul de des in perioada urmatoare. Scoala de Fotbal Gica Popescu este in insolventa. Am finantat-o din propriul buzunar 16 ani de zile si un an de zile i-am lasat singuri. Au ajuns in incapacitate de plata si s-a declansat insolventa. Dar lucrurile vor continua, pentru ca eu imi voi relua finantarea", a mai adaugat Gica Popescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.