Antrenorul formatiei Petrolul Ploiesti, Cosmin Contra, a declarat, joi, ca infrangerea la scor suferita in fata Stelei este un semnal de alarma inainte de inceperea sezonului.

"Am facut un meci slab, este un semnal de alarma inainte de inceperea sezonului. Avem nevoie de doi atacanti. Pe aparare am vrut sa-i dau o sansa lui Neag, are 19 ani si are nevoie sa acumuleze experienta. Din punctul asta de vedere am suferit aseara, dar am vrut sa-i dau o sansa lui Ionut Neag. Acum va reintra Geraldo dupa suspendare. Din punctul meu de vedere, vom mai mai incerca sa aducem un fundas central in zilele urmatoare. Avem nevoie, pentru ca va fi un sezon greu", a declarat Contra, potrivit prosport.ro.

Tehnicianul a vorbit si despre plecarea de la echipa a lui Jeremy Bokila.

"Din momentul in care a plecat de la echipa, Bokila nu mai este problema mea, a antrenorului. Este problema conducerii si a celor care-l sfatuiesc. Este un jucator important pentru mine. Eu am spus mai demult ca avem nevoie de un atacant care sa se integreze in spiritul echipei. Sper acum sa grabim un pic lucrurile si-n doua-trei zile sa am inca un atacant", a mai adaugat fostul international.

"Eu am crezut ca plecarea lui Bokila nu va afecta echipa, dar aseara am vazut ca nu e asa. N-am avut un atacant de profilul lui Jeremy, am incercat sa-l joc acolo pe Hamza, dar el este mai mult un numar 10. Asta este, trebuie sa ne adaptam", a concluzionat Cosmin Contra.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.