Dupa multe sesiuni de negocieri, actionarul majoritar al formatiei Rapid Bucuresti, George Copos, a cedat si a vandut clubul giulestean omului de afaceri Nicolae Cristescu.

"Este un moment istoric. Dupa o lupta seculara s-a semnat contractul de vanzare-cumparare a clubului Rapid. Ma bucur ca s-a concretizat acest vis al rapidistilor. Sper sa ducem Rapidul acolo unde vor toti suporterii. Este un contract de vanzare-cumparare atipic, pentru ca practic noi ne-am asumat niste datorii, iar vanzatorul, George Copos, n-a incasat nimic. Ba chiar ramane si el cu niste datorii. In acelasi timp, noi practic n-am cumparat nimic, nici stadion, nici baza sportiva, ci doar un brand. De aceea spun ca este un contract atipic. Suma tranzactiei a ramas aceeasi. Insa important este ca finalul este unul fericit", a declarat Cristescu, potrivit prosport.ro.

Intrebat cum vor fi impartite actiunile intre el si partenerul sau de afaceri, Adrian Zamfir, Cristescu a raspuns: "E problema noastra cum sunt impartite actiunile. Noi suntem parteneri egali, asa am plecat de la inceput si asa vom ramane".

De asemenea, Nicolae Cristescu a afirmat ca George Copos nu a fost fericit ca a vandut clubul din Giulesti.

"Prea fericit nu a fost domnul Copos, pentru ca se desprte de un club pe care l-a tinut 20 de ani, dar stie ca lasa clubul pe maini bune. Eu si domnul Zamfir suntem doi rapidisti. Chiar imi pare rau ca asociatul meu nu este aici, dansul e mai retras si de aceea nu a venit sa discute cu dumneavoastra. Pentru domnul Copos raman valabile cele patru invitatii la fiecare meci al Rapidului pe care i le-am promis. El e prietenul nostru si ramane prietenul Rapidului. Chiar daca in ultima perioada nu a mai putut sa intretina Rapidul, nu este de condamnat. El este de apreciat pentru cei 20 de ani in care a investit suflet si bani in aceasta echipa", a mai adaugat omul de afaceri.

Noul proprietar al Rapidului a precizat ca primul obiectiv al clubului este mentinerea in Liga I.

Citeste si:
Rețetă de lava cake. E unul dintre cele mai simple și rapide deserturi
Rețetă de lava cake. E unul...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.